Mumbai Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Mumbai është shtëpia e Portës së Indisë si dhe e disa lloje të bimëve. Disa nga lulet mund të gjenden nëpër kopshtet e varura ku tarracat duket se gjithmonë janë në lulëzim. Salivat e kuqe dhe blu rriten nëpër kopshte, së bashku me lantanat dhe farërat flutur. Aguliçet dhe petuniat lulëzojnë në pranverë e kanat lulëzojnë në verë.
E butë
USD 112.11

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Festim
USD 138.81

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Kapem Pas Teje
USD 80.08

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Festim
USD 138.81

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Besnikëri
USD 112.11

Besnikëri

24 Trëndafila

Të Përkas Ty
USD 100.10

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 80.08

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 80.08

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Dashuri Besuese
USD 138.81

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 138.81

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Moderne
USD 80.08

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Pranim
USD 80.08

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
E re
USD 80.08

E re

Zambakë dhe trëndafila

E përjetshme
USD 80.08

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Joshje
USD 100.10

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 80.08

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Besnike
USD 112.11

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Karakter
USD 144.15

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Top