Munger Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.08

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.93

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 150.93

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 150.93

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Kapem Pas Teje
USD 87.08

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e Shenjtë
USD 150.93

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 87.08

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Puthje
USD 121.91

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 150.93

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 121.91

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Rrezikojmë
USD 87.08

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Strehim
USD 150.93

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO