Nadiad Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.12

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.74

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.74

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 152.74

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Dashuri Besuese
USD 152.74

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

E paharrueshme
USD 88.12

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 152.74

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Strehim
USD 152.74

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Rehati
USD 152.74

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 88.12

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 152.74

Vdes për ty

Trëndafila

Seksi
USD 154.21

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO