Nagda Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.33

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.10

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 153.10

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 153.10

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Pajtim
USD 153.10

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Joshje Sekrete
USD 110.41

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Festim
USD 153.10

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Bukuri e Ndjeshme
USD 88.33

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Qejf
USD 153.10

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Strehim
USD 153.10

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Buzëqeshëse
USD 88.33

Buzëqeshëse

Trëndafila

Mahnitëse
USD 158.99

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO