Nagpur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.67

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.22

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 150.22

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 86.67

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 150.22

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Festim
USD 150.22

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 86.67

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 108.34

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Strehim
USD 150.22

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 86.67

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 86.67

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 86.67

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO