Naihati Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.27

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.27

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 151.27

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 87.27

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Dashuri Për Natyrën
USD 122.18

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 151.27

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 122.18

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 122.18

Respekt

24 Trëndafila

Strehim
USD 151.27

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 87.27

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.27

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Thashethemëse
USD 157.09

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO