Nanded Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.35

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.41

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 151.41

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 151.41

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Strehim
USD 151.41

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.35

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 151.41

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Flirtim
USD 87.35

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 151.41

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 157.23

Thashethemëse

72 Trëndafila

Rrezikojmë
USD 87.35

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Seksi
USD 152.87

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO