Nasik Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.08

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.68

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.68

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 152.68

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Dashuria e Gruas
USD 88.08

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 152.68

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 110.10

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 88.08

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 152.68

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 88.08

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 152.68

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Admirim i Fshehtë
USD 152.68

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO