Nju Dehli Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Admirim i Fshehtë
USD 102.54

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Mirënjohje
USD 58.14

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Pastër
USD 104.66

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 58.14

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Forcë
USD 74.00

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Të Dua Ende
USD 58.14

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rehati
USD 102.54

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Joshje Sekrete
USD 74.00

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

E këndshme
USD 81.40

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 104.66

Mahnitëse

Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 74.00

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Karakter
USD 104.66

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 58.14

Pranim Dashurie

Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 81.40

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Mbrojtje
USD 74.00

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Joshje
USD 74.00

Joshje

12 Trëndafila

Rini
USD 58.14

Rini

Trëndafila dhe karafila

Hutim
USD 102.54

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Top