Orai Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.47

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.34

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 153.34

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 88.47

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 153.34

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Joshje Sekrete
USD 110.58

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 88.47

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Strehim
USD 153.34

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Respekt
USD 123.85

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 88.47

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 88.47

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 123.85

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO