...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.75

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.84

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 153.84

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 124.25

Melodioze

24 Trëndafila

Festim
USD 153.84

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Qëndrueshmëri
USD 110.94

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 110.94

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 124.25

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Më Duaj Më Tepër
USD 88.75

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Strehim
USD 153.84

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 88.75

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 88.75

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO