Pali Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.00

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.53

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.53

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 110.00

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Festim
USD 152.53

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Mirënjohje
USD 88.00

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 88.00

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Dashuri e Braktisur
USD 152.53

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Gjithnjë besnike
USD 110.00

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 152.53

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 88.00

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 88.00

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO