Palval Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.97

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.47

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.47

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 109.96

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 152.47

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Dashuria e Gruas
USD 87.97

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 87.97

Buzëqeshëse

Trëndafila

Strehim
USD 152.47

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.97

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 109.96

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Respekt
USD 123.15

Respekt

24 Trëndafila

Flirtim
USD 87.97

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO