Parbhani Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.50

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 79.29

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 86.50

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.93

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 149.93

Nënshtrim

24 Trëndafila

Fyerje
USD 149.93

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Festim
USD 149.93

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Mashtrim
USD 86.50

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 108.12

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 149.93

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Besnike
USD 121.10

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Mirënjohje
USD 86.50

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO