Patna Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 85.62

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 148.40

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Forcë
USD 107.02

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 148.40

Nënshtrim

24 Trëndafila

Luks
USD 85.62

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Festim
USD 148.40

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 85.62

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Urtësi
USD 85.62

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Strehim
USD 148.40

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 85.62

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 148.40

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

E ëmbël
USD 85.62

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO