Phagvara Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.35

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Festim
USD 151.40

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.40

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 151.40

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 109.18

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Festim
USD 151.40

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 87.35

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Strehim
USD 151.40

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Guximtare
USD 151.40

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 87.35

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Joshje e Gjatë
USD 122.29

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Zonjë Zemërbardhë
USD 87.35

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO