Pilibhit Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 85.69

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 85.69

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 148.53

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 148.53

Nënshtrim

24 Trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 107.11

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Festim
USD 148.53

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 107.11

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 107.11

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Strehim
USD 148.53

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 85.69

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 78.55

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Flirtim
USD 85.69

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO