Pimpri Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.64

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.18

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 150.18

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 150.18

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Festim
USD 150.18

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

E dhimbsur
USD 86.64

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 121.30

Besnikëri

24 Trëndafila

Elegancë
USD 86.64

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Strehim
USD 150.18

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 150.18

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 86.64

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 121.30

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO