Pudukkotai Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 85.94

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 148.97

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 148.97

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 148.97

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Joshje e Gjatë
USD 120.32

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Pavdekshmëri
USD 85.94

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Festim
USD 148.97

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Virtyt
USD 85.94

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

E butë
USD 120.32

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Meritë
USD 107.43

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Mahnitëse
USD 154.70

Mahnitëse

Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 120.32

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO