Punasa Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.27

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.28

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 151.28

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 80.00

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Virtyt
USD 87.27

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Festim
USD 151.28

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Qejf
USD 151.28

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Admirim i Fshehtë
USD 151.28

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 87.27

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Strehim
USD 151.28

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.27

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Përsosmëri
USD 87.27

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO