Puri Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.68

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.25

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Imagjinatë
USD 86.68

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 150.25

Nënshtrim

24 Trëndafila

Karakter
USD 156.03

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Pritshmëri
USD 86.68

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 86.68

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 108.36

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Festim
USD 150.25

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Strehim
USD 150.25

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Kujdesi Amënor
USD 121.36

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Pritshmëri
USD 86.68

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO