Puruliya Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 85.83

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 148.76

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 148.76

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 85.83

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Joshëse
USD 85.83

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Festim
USD 148.76

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Strehim
USD 148.76

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 85.83

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 85.83

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 148.76

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Flirtim
USD 85.83

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 148.76

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO