Raiçur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lavdi
USD 88.03

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Fitore
USD 88.03

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Flirtim
USD 88.03

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.58

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.58

Nënshtrim

24 Trëndafila

Magjepsëse
USD 152.58

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 110.03

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Pafajësi
USD 152.58

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Festim
USD 152.58

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Rehati
USD 152.58

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Gjithnjë besnike
USD 110.03

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Kënaqësi
USD 152.58

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO