Ramgundam Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.20

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.14

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 151.14

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 109.00

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 109.00

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Festim
USD 151.14

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Strehim
USD 151.14

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.20

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Meritë
USD 109.00

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 87.20

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Frymëzim
USD 151.14

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 151.14

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO