Shahjahanpur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 85.36

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 85.36

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 147.96

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 147.96

Nënshtrim

24 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 78.25

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Forcë
USD 106.70

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 106.70

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 147.96

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Joshëse
USD 85.36

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 119.51

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 147.96

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 85.36

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO