Shillong Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.31

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.07

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 153.07

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 153.07

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Modesti
USD 88.31

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Urtësi
USD 88.31

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 153.07

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Delikate
USD 88.31

Delikate

12 Trëndafila

Strehim
USD 153.07

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 88.31

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 110.39

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Flirtim
USD 88.31

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO