Shimla Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.55

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 108.19

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.03

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 108.19

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Nënshtrim
USD 150.03

Nënshtrim

24 Trëndafila

Vetmi
USD 121.18

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 150.03

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Strehim
USD 150.03

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 86.55

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 86.55

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 150.03

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Modesti
USD 86.55

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO