Shivpuri Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.45

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 122.43

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.58

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 151.58

Nënshtrim

24 Trëndafila

Optimizëm
USD 80.16

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Misterioze
USD 109.31

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 151.58

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Pavdekshmëri
USD 87.45

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Rehati
USD 151.58

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 87.45

Buzëqeshëse

Trëndafila

Elegante
USD 80.16

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 151.58

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO