Sojibug Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.26

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.52

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 149.52

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 149.52

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Joshje Sekrete
USD 107.83

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Festim
USD 149.52

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 120.76

Melodioze

24 Trëndafila

Strehim
USD 149.52

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Optimizëm
USD 79.07

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 86.26

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 86.26

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Bashkim
USD 120.76

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO