Thane Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.29

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Frymëzim
USD 151.30

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.30

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 151.30

Nënshtrim

24 Trëndafila

Fyerje
USD 151.30

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Festim
USD 151.30

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 122.20

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Melodioze
USD 122.20

Melodioze

24 Trëndafila

Strehim
USD 151.30

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 87.29

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

E re
USD 87.29

E re

Zambakë dhe trëndafila

Flirtim
USD 87.29

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO