Thanjavur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 85.93

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 148.94

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 148.94

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 85.93

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Fisnikëri
USD 107.41

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Paqe
USD 85.93

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Festim
USD 148.94

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Jeta Është e Ëmbël
USD 148.94

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Modesti
USD 85.93

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 148.94

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Strehim
USD 148.94

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 85.93

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO