Thiruvananthapuram Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ashpërsi
USD 86.59

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Fitore
USD 86.59

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.09

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 150.09

Nënshtrim

24 Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 86.59

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Festim
USD 150.09

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 108.24

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Ngasje
USD 150.09

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Strehim
USD 150.09

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 86.59

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 86.59

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 150.09

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO