Tirunelveli Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.72

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 109.65

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

E butë
USD 122.81

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.05

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.05

Nënshtrim

24 Trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 152.05

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Ego
USD 87.72

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Festim
USD 152.05

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Krenare
USD 80.41

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 152.05

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Strehim
USD 152.05

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.72

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO