Trikur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.75

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.37

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 150.37

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 150.37

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Bukuri Shpirtërore
USD 150.37

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Festim
USD 150.37

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 150.37

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

E shijshme
USD 121.45

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Rrezikojmë
USD 86.75

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 86.75

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 150.37

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 86.75

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO