Tumkur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.75

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.84

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 153.84

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 110.94

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Festim
USD 153.84

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Bukuri Pa Ndjenja
USD 110.94

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 124.25

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 88.75

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Përulësi e Këndshme
USD 88.75

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 110.94

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 153.84

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 88.75

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO