Udaipur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.52

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.71

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 151.71

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 122.53

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 80.23

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Meritë
USD 109.41

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 151.71

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Mikpritje
USD 122.53

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 87.52

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 109.41

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Strehim
USD 151.71

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.52

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO