Udipi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.74

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.09

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.09

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 87.74

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Kotësi
USD 122.84

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Festim
USD 152.09

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 152.09

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Urime
USD 122.84

Urime

Trëndafila dhe orkide

Strehim
USD 152.09

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 87.74

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 87.74

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Modesti
USD 87.74

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO