Ujain Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.39

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.48

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 151.48

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 151.48

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Dashuri Për Natyrën
USD 122.35

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Moderne
USD 87.39

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Humor
USD 109.24

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Origjinale
USD 122.35

Origjinale

12 Zambakë

Strehim
USD 151.48

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 122.35

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Pritshmëri
USD 87.39

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 87.39

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO