Vardha Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.85

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.27

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.27

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 87.85

Shpresë

Gerbera

Festim
USD 152.27

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Tërheqje
USD 152.27

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Strehim
USD 152.27

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Shëndet i Mirë
USD 109.81

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Pritshmëri
USD 87.85

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 87.85

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Flirtim
USD 87.85

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 152.27

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO