Vellore Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.41

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.24

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 153.24

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 110.51

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Rini
USD 88.41

Rini

Trëndafila dhe karafila

Fillimi i Miqësisë
USD 123.77

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Festim
USD 153.24

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Ego
USD 88.41

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Falënderim
USD 153.24

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 153.24

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 88.41

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 88.41

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO