Virar Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.20

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Ashpërsi
USD 87.20

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.15

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 151.15

Nënshtrim

24 Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 87.20

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Festim
USD 151.15

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Bukuri Pa Ndjenja
USD 109.00

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Përkryerje
USD 122.08

Përkryerje

24 Trëndafila

Paqe
USD 87.20

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 151.15

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.20

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 87.20

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO