Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Indonezi. Ne dërgojmë lule me dorë në Gjakarta dhe 359 qytete, në Indonezi

Qyteti i vogël buzë një kodrine, Tomohon, është vendi ku mbahet festivali i luleve me ngjyra të ndryshme, njëri ndër më të mëdhatë në Indonezi, ku njëkohësisht ekspozohen edhe lule për shitje. Lulja kombëtare e Indonezisë është orkideja aromatike në formë të hënës e cila mund të gjendet në tërë teritorin e shtetit, duke përfshirë edhe kryeqytetin Jakarta. Lulet përdoren edhe si ndihmë për ti vënë emrin fëmijëve si dhe dhurohen për raste të veçanta. Në Indonez përvjetorët e martesave janë momente shumë të qëlluara për të dhuruar trëndafila të freskëta ose lule zambakë, por edhe lulet në tabela konsiderohen dhurata shumë të popullarizuara. Lulet në tabela janë asortiment i gjerë i luleve të sheshta që vendosen në tabela dhe shërbejnë për të përcjellur një mesazh. Populli indonezian shpesh përdorë këtë metodë si një mënyrë të mirë për të dërguar një mesazh të veçantë. Tezga të hapura me lule gjithashtu janë prezente anekënd qyteteve të Indonezisë

Buqeta të Popullarizuara në Indonezi

Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta:Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta


Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

   
Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Virtyt

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

   
Mbrojtje

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

   
Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Kthjelltësi

Kthjelltësi

8 trëndafila

Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

   
Melodioze

Melodioze

24 Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

   
Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

E shijshme

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Guximtare

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

   

Ofertë Speciale: Serenatë

A ju duhet që vërtetë ta impresiononi atë, apo thjesht doni vetëm të leni përshtypje? Nëse po, atëherë kjo shportë e bukur dhe ekzotike e luleve është zgjidhja e duhur. Shporta e orkideve jo vetëm që është me një bukuri mbresëlënëse, por mund të jetë edhe një deklarim i ndjeshëm i dashurisë. Orkidetë phalaenopsis janë të renditur për mrekulli përreth orkideve ngjyrë portokalli dhe atyre ngjyrë vjollcë. Janë këto ngjyrat që simbolizojnë miqësinë, dashurinë dhe respektin. Të popullarizuara në Bandung, Bekasi, Gjakarta (Jakarta), Medan, Surabaja (Surabaya) , kjo shportë me lule të njoma mund të porositet edhe në shumë qytetet tjera të mëdha. Për një përshtypje të përkryer, dhuro këtë kombinim ekzotik të orkideve.
Informacion