Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Indonezi. Ne dërgojmë lule me dorë në Gjakarta dhe 130 qytete, në Indonezi

Qyteti i vogël buzë një kodrine, Tomohon, është vendi ku mbahet festivali i luleve me ngjyra të ndryshme, njëri ndër më të mëdhatë në Indonezi, ku njëkohësisht ekspozohen edhe lule për shitje. Lulja kombëtare e Indonezisë është orkideja aromatike në formë të hënës e cila mund të gjendet në tërë teritorin e shtetit, duke përfshirë edhe kryeqytetin Jakarta. Lulet përdoren edhe si ndihmë për ti vënë emrin fëmijëve si dhe dhurohen për raste të veçanta. Në Indonez përvjetorët e martesave janë momente shumë të qëlluara për të dhuruar trëndafila të freskëta ose lule zambakë, por edhe lulet në tabela konsiderohen dhurata shumë të popullarizuara. Lulet në tabela janë asortiment i gjerë i luleve të sheshta që vendosen në tabela dhe shërbejnë për të përcjellur një mesazh. Populli indonezian shpesh përdorë këtë metodë si një mënyrë të mirë për të dërguar një mesazh të veçantë. Tezga të hapura me lule gjithashtu janë prezente anekënd qyteteve të Indonezisë

Buqeta të Popullarizuara në Indonezi

Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta:Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta


Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

E çmuar

E çmuar

Karafila , trëndafila

Nënshtrim

Nënshtrim

24 Trëndafila

    
Joshje

Joshje

12 Trëndafila

Shikim i Shpejtë

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

Fyerje

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

    
Pranim

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Fisnikëri

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Më Duaj Më Tepër

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila

    
Kujdesi Amënor

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

    

Ofertë Speciale: Serenatë

A ju duhet që vërtetë ta impresiononi atë, apo thjesht doni vetëm të leni përshtypje? Nëse po, atëherë kjo shportë e bukur dhe ekzotike e luleve është zgjidhja e duhur. Shporta e orkideve jo vetëm që është me një bukuri mbresëlënëse, por mund të jetë edhe një deklarim i ndjeshëm i dashurisë. Orkidetë phalaenopsis janë të renditur për mrekulli përreth orkideve ngjyrë portokalli dhe atyre ngjyrë vjollcë. Janë këto ngjyrat që simbolizojnë miqësinë, dashurinë dhe respektin. Të popullarizuara në Bandung  Bekasi  Gjakarta (Jakarta)   Medan  Surabaja (Surabaya) , kjo shportë me lule të njoma mund të porositet edhe në shumë qytetet tjera të mëdha. Për një përshtypje të përkryer, dhuro këtë kombinim ekzotik të orkideve.
Informacion