Bandung Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bandung është i rrethuar nga vullkane dhe plantacionet e çajit. Kjo zonë unike është shtëpia e mbi 4000 lloje bimësh. Lulja brilante e hënës është një ndër lulet e zakonshme. Vizitorët në këtë qytet mund të shikojnë edhe kanat e verdha, portokalli e të kuqe, së bashku me orkidetë dhe margaritarët. Karanfilat e vegjël, trëndafilat hibrid dhe ata ngjitës mund të shihen gjithashtu në Bandung.
Pafajësi
USD 183.75

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Mendime Qiellore
USD 183.75

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 104.19

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 104.19

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 187.54

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Kotësi
USD 145.87

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 104.19

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Qëndrueshmëri
USD 132.61

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 104.19

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Urime
USD 145.87

Urime

Trëndafila dhe orkide

Rini
USD 104.19

Rini

Trëndafila dhe karafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 104.19

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 183.75

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Shije e Mirë
USD 183.75

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Përulësi e Këndshme
USD 104.19

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Delikate
USD 104.19

Delikate

12 Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 145.87

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 183.75

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top