Bekasi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti kosmpolitan i Bekasit është shtëpia e disa kopshteve publike. Këtu mund të gjenden lulet e mëdha të hënës së bashku me gladiolat e gjata. Jaseminët aromatik e mbushin ajrin me aromën e tyre. Gjeogjinat dhe margaritarët poashtu janë lule popullore. Pothuajse në çdo kopësht të kuzhinave mund të gjenden shkurret me trëndafila teksa lulëzojnë.
Puthje
USD 65.47

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 93.81

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Joshje e Gjatë
USD 65.47

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 46.76

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 46.76

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 46.76

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 46.76

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Melodioze
USD 65.47

Melodioze

24 Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 68.02

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 93.81

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Urtësi
USD 46.76

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Ego
USD 46.76

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 84.17

Thashethemëse

72 Trëndafila

E shijshme
USD 65.47

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Mbrojtje
USD 68.02

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 46.76

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Pafajësi
USD 93.81

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Bukuri Shpirtërore
USD 93.81

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Bekasi. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Bekasi kohët e fundit : -