Gjakarta Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Jakarta është shtëpia e disa parqeve dhe kopshteve. Këtu mund të gjenden disa varietete të orkideve ekzotike. Kopshtet Bogor përmbajnë pellgje të dekoruara me zambakë uji. Anturiumët dhe jaseminët e bardhë e aromatik në formë ylli mund të shihen në këto kopshte. Zambakët shumëngjyrësh, gjethet ti si dhe lulet e bardha e të bukura kozmose janë ndër lulet më popullore në qytet.
Shpërblim Për Mirësi
USD 86.37

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Puthje
USD 67.18

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Mashtrim
USD 47.98

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 47.98

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 47.98

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Virtyt
USD 47.98

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 69.79

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 47.98

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Thashethemëse
USD 86.37

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 69.79

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Dashuria e Gruas
USD 47.98

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 47.98

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 96.26

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Bukuri Shpirtërore
USD 96.26

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Pafajësi
USD 96.26

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 69.79

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Kthjelltësi
USD 47.98

Kthjelltësi

8 trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 96.26

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Gjakarta. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Gjakarta kohët e fundit : -