Medan Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Medan ndodhet në bregdetin verior të Indonezisë. Kjo e bën atë vendin ideal për rritjen e shumë luleve vendase. Ka mbi 5000 lloje të orkideve që rriten në vend ku disa prej tyre mund të gjenden në Medan. Orkidetë e bardha në formë hëne dhe gladiolat e gjata janë të zakonshme. Anturiumët dhe gerberat në formë qershie poashtu rriten në këtë zonë.
Puthje
USD 64.01

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Mashtrim
USD 45.72

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 45.72

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 64.01

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 45.72

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Falënderim
USD 91.72

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 45.72

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 45.72

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Virtyt
USD 45.72

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 45.72

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Seksi
USD 108.07

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 45.72

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 82.30

Thashethemëse

72 Trëndafila

Mbrojtje
USD 66.50

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

E shijshme
USD 64.01

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 45.72

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Jeta Është e Ëmbël
USD 91.72

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Bukuri Tekanjoze
USD 45.72

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top