Serenatë

Serenatë
Kodi i Produktit: prod072
Orkide flutur, orkide portokalli, orkide vjollcë. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta:Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta


Please note we are now unable to accept more orders for delivery on Valentines Day. We we reopen our online ordering on 16th February.