Surabaja Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Në Surabaza mund të shihen shumë bimë dhe lule. Kopshtet e Taman Bungkul janë të mbushura me shtretër të mëdhenj me lule. Kanat e verdha dhe të kuqe lulëzojnë mes bimëve ti shumëngjyrëshe. Orkidetë delikate poashtu shihen kudo në qytet. Kozmosët e bardhë shijehollë poashtu mund të gjenden duke u rritur në park.
Puthje
USD 63.82

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 45.58

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Mashtrim
USD 45.58

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 45.58

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 45.58

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Respekt
USD 63.82

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 45.58

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 45.58

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 63.82

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 45.58

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Elegancë
USD 45.58

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 45.58

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 82.05

Thashethemëse

72 Trëndafila

Humor
USD 66.30

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Urime
USD 63.82

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 66.30

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Dashuria e Gruas
USD 45.58

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Gazmore
USD 45.58

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Top