Birthday


Ashpërsi
USD 50.91

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 71.28

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 74.06

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 102.14

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 50.91

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 71.28

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 102.14

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 71.28

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 91.64

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 102.14

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 50.91

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 71.28

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 91.64

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 50.91

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 71.28

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 50.91

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 69.43

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 50.91

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 50.91

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 71.28

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 50.91

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 69.43

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 50.91

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 71.28

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top